top of page

Info & köpvillkor

Personuppgiftsbehandling (GDPR)

Personuppgiftsbehandling (GDPR)

När du handlar hos Brunkulla lämnar du personuppgifter som namn, adress, mailadress och telefonnummer som används för att kunna leverera varorna hem till dig som kund.

Personuppgiftsansvarig är Brunkulla Org.nr: 980428-0361, Värnberg 2, 76175 Norrtälje som behandlar personuppgifter i enlighet med gällande lagstiftning.

Betalning

Hos Brunkulla kan du betala med kort eller klarna.

Leverans

Brunkulla levererar genom postnord till närmaste utlämningsställe. Leveranstiden varierar mellan 3-21 dagar när det kommer till de virkade sortimentet. Om du endast beställer secondhand är leveranstiden 3-4 arbetsdagar.

Retur och ångerrätt

Ångerrätten är 14 dagar. Brunkulla står inte för fraktkostnaden vid retur, det gör du som köpare. Vid retur är det mycket viktigt att meddela mig via mail innan försändelsen går i retur. Det är ditt ansvar som kund ansvar att emballera varan väl, produkter som skadats i frakt godkännes inte och återbetalas ej.

Priser & fraktkostnad

Alla priser är inklusive moms & exklusive frakt. Fraktkostnad avgörs beroende på vikt och alla paket skickas spårbart.

Om du inte hämtat ut ditt paket så det går i retur så debiteras du med 149 kronor + kostnad för frakt.

Reklamation & återbetalning

Kontakta Brunkulla så fort som möjligt via kontaktformuläret under “Kontakt” eller maila till webbshopbrunkulla@gmail.com om du skulle behöva reklamera en vara så att jag vet vad reklamationen avser. Fraktkostnad står Brunkulla för vid reklamation.

Vid retur eller reklamation får kunden sina pengar tillbaka inom 30 dagar från den dag då vi mottagit ditt meddelande om reklamation och vid retur från den dag vi mottagit din vara.

bottom of page