top of page
IMG_0866.JPG

I maj höll jag och Alexandra i en drömworkshop. I ett tryggt och varmt rum skapade vi ett safe space där drömmar fick utforskas och ta plats. Deltagarna fick ta del av och dela drömmar med andra kvinnor för att lyssna, hålla och stärka varandra.

Det finns så mycket otroliga drömmar där ute som väntar på att få uttryckas. Kanske är det här tillfället du väntat på? Kom som du är och upptäck det vackra och kraftfulla i att dela det du längtar efter.

Är du nyfiken och vill vara med på framtida workshops? 

Drömworkshop

testimonials

- från tidigare deltagare

Tovas och Alexandras drömworkshop väckte sidor inom mig som jag tidigare inte vågat utforska fullt ut på grund av rädsla av vad jag skulle möta. Det är i få sammanhang det är möjligt att prata om något så sårbart som ens drömmar utan att bli ifrågasatt, och jag önskar att alla får möjlighet att ta del av det jag fick. Att bli hållen av Tova, Alexandra och deltagarna på ett så kärleksfullt, nyfiket och varmt sätt var otroligt fint och läkande. 


Tova och Alexandras professionella sätt att facillitera workshopen genom att kombinerade lättsamhet med djup gjorde att rummet fylldes med värme, skratt, kärlek och insikter - något jag kommer ta med mig en lång tid framöver.

bottom of page